Kindercoaching

Zit uw kind niet lekker in z'n vel? Heeft uw kind een vol hoofd? Is uw kind onrustig? Is uw kind onzeker? Is uw kind bang om het niet 'goed' te doen (faalangstig)? Valt uw kind moeilijk in slaap? Kan uw kind zich moeilijk concentreren op school? Is uw kind angstig? Heeft uw kind regelmatig klachten zoals buikpijn of hoofdpijn? Heeft uw kind driftbuien?
Dit zijn allemaal signalen van uw kind dat er iets moet veranderen. Door spelenderwijs met uw kind in gesprek te gaan en verschillende werkvormen toe te passen (dit is voor ieder kind anders) en te kijken naar wat wél goed gaat, help ik uw kind verder in zijn/haar ontwikkeling. 
Ik help uw kind om zijn/haar eigen kwaliteiten te ontdekken en verder te ontwikkelen, zodat er een positieve verandering plaatsvindt in het leven van uw kind. 
Omdat ik de laatste jaren merk dat er bij veel kinderen een bepaalde vorm van ontspanning mist, pas ik dit toe in mijn sessies. Elke sessie begint en eindigt met een ontspanningsoefening om het kind tot rust te laten komen.